Wat kan ik bieden

Ik vind het een enorme uitdaging om u te fotograferen zoals u bent!

Door goed met u te overleggen en samen afspraken te maken, weet ik zeker dat u tevreden zult zijn! Alles is daarin mogelijk. Thuis heb ik de gelegenheid om een studio te bouwen, maar ook kan een studio gehuurd worden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om de studio bij u thuis op te bouwen of eventueel ergens op locatie. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een oude fabriekshal of een station!

De foto’s kan ik afleveren op cd-rom, of uitgewerkt in een mooi boek. Vergrotingen, inclusief of exclusief fotolijst, zijn natuurlijk ook mogelijk. Of misschien hebt u al een eigen lijst en wilt u daar uw eindresultaat in hebben! Zo is bij mij alles bespreekbaar en kan ik u tips geven over de diverse mogelijkheden.

Ik werk bij voorkeur in de avonduren en in de weekenden. In overleg is het ook mogelijk om op een doordeweekse dag uw foto’s te laten maken, zoals dat bijvoorbeeld bij een bruidsreportage het geval zou zijn!